top of page

Welcome to

THE NEXT BIG THING

#APGI2019 Conference

20th April 2019 | Four Points by Sheraton Hotel, Pune

The Conference

a day of Thought Experiments & Real Experiences 
20th April 2019

First time was a charm, second was an experience, third's going to change the way you think about agility. #APGI2018 saw 250+ participants, 48 sessions, and 58 speakers; #APGI2019 aims to address a different monster. 

At APGI, we believe in bringing understanding through experience. We understand that though perfection is not attainable, if we chase perfection, we can catch excellence and we strive hard to exceed expectations every time. The APGI conference aims to bring about Agile awareness and bring concurring people together.

 

Explore, discuss and learn about the key variants of Agile from the experts and catch the Agile pioneers in action.

The Conference
Banner 2
gt3
Women in IT
gt4

240

Participants

3

Tracks

23

Sessions
Speakers & Panelists

30

Takeaway for Participants:
 
  • Gain insight into the changing world agility with leaders from around the globe

  • Loads of goodies to be won in competitions during the conference

  • Complimentary food and beverages at Pune's finest

  • Networking with industry experts and various activities to present your expertise

  • A chance to become part of the most active & self-organised Agile community - APGI

  • 8 SEUs by Scrum Alliance which can be used as a part of its continuous learning programmes

  • 8 PDUs to be earned (on demand)

  • Free - Six Sigma - Training & Certification by AgileWaters (on demand)

About APGI

What is APGI?

The aim of this group is to focus on & share Technical Practices used across organizations which help build agility in teams & also make best practices visible.

In the era of agility, swift, faster-paced development, “APGI” is looking for people who share a common mindset, practices, goals, and interests. This group provides a stage or a platform for:

 

  • Knowledge Sharing: Technical & Process oriented best practices of Agile and Lean .
     

  • Geek'o'meter: Awaken the technocrat in you. Specially focused Technical Best Practices sharing and help to implement it.
     

  • Expert's Hive: Expert solutions on core concepts, challenges & problems at hand which are blockers in agility.
     

  • Help'n' grow: contribute to the Agile community & spread the Scrum word and initiatives and help them get knowledge and certified.
     

  • Recognition: We also intend to felicitate the good work put up by individuals in the area of work which helps agility in teams.

About APGI

Schedule

20th April 2019

08:30

Registrations

30 mins​

Please reload

09:00

Welcome Address by APGI Founder Vijay Wade

Grand Maratha | 15 mins

Please reload

09:20

Tathagat Verma - Outside-in Agility

Grand Maratha | Keynote | 30 mins 

Please reload

09:55

Priya Tandon - Not so Agile

Grand Maratha | Keynote | 30 mins

Please reload

10:25

Coffee / Tea Break

30 mins

Please reload

10:55

Rucha Kapare - Including & Unleashing everyone with Liberating Structures

Grand Maratha 1 | Enterprise Agility & Mindset | 30 mins

Ashutosh Bhatawadekar - Agile antidotes for killing Agile anti-patterns

Grand Maratha 2 | Agility Case Studies | 30 mins

Vinod Marothy & Prashant Bhinganiya - An Evolution of DevOps - An Organization Enabler

Peshwa 1 | Technical Agility | 30 mins

Please reload

11:30

Sandeep Bhavsar - Mind the Mindset

Grand Maratha 1 | Enterprise Agility & Mindset | 30 mins

Peeyush R - Indian Army : Agility & Flexibility in Rigidity

Grand Maratha 2 | Agility Case Studies | 30 mins

Sharmila Patwardhan - Product thinking in legacy systems for development teams ! Is it even neded?

Peshwa 1 | Technical Agility | 30 mins

Please reload

12:05

Srinivas Chillara - "Failing to succeed?" Or, not even succeeding to fail?

Grand Maratha 1 | Enterprise Agility & Mindset | 30 mins

Vinay Baijal & Manjunath M S Rao - Siemens Agile & QM Transformation Case Study

Grand Maratha 2 | Agility Case Studies | 30 mins

Naval Thakur - How to achieve Enterprise wide Agility technology tool-stack

Peshwa 1 | Technical Agility | 30 mins

Please reload

12:35

Lunch Break

60 mins

Please reload

13:35

Sanjay Saini - HR: Enabler or Impediment in Agile Transformation

Grand Maratha 1 | Enterprise Agility & Mindset | 30 mins

Santosh Kotnis - Agile Implementation : An Executive Leadership Perspective

Grand Maratha 2 | Agility Case Studies | 30 mins

Ashutosh Bhatnagar - Re-imagining future : A peek into Mixed Reality (Holo Lens)

Peshwa 1 | Technical Agility | 30 mins

Please reload

14:10

Nilesh Kulkarni - Enterprise Agility with #NoFrameworks

Grand Maratha 1 | Enterprise Agility & Mindset | 30 mins

Mayuresh Athalekar - Agile Maturity Assessment : A Vision Centic Approach

Grand Maratha 2 | Agility Case Studies | 30 mins

Vinaya Murlidharan & Carol Mathrani - Pay off your Tech Debt, rebuild your credit

Peshwa 1 | Technical Agility | 30 mins

Please reload

14:45

Vishal Prasad - SLICE : The Experimentation Mindset

Grand Maratha 1 | Enterprise Agility & Mindset | 30 mins

Yogesh Jayawant & Dhiren Shah - Introspecting Culture of your Organization

Grand Maratha 2 | Agility Case Studies | 30 mins

Paritosh Belekar & Kartik Natarajan - A Journey : Technical to Product Leadership

Peshwa 1 | Technical Agility | 30 mins

Please reload

15:15

Coffee / Tea Break

30 mins

Please reload

15:45

Jeff Lopez-Stuit - Leading through Being and Making : How India Can Help Improve Global Agility

Grand Maratha | Keynote | 30 mins

Please reload